تحصیل در اتریش,اعزام دانشجو به اتریش, موسسه دانش پذیر, تحصیل رایگان اتریش,شرایط تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش,شرایط تحصیل در اتریش,اعزام دانشجو به اتریش

 تحصیل در فرانسه

 

مقطع ابتدایی در مدارس 5 سال طول می کشد بعد از ان یک دوره ی 4 ساله می گذرانند و بعد به مدت 3 سال در دبیرستان تحصیل می کنند و بعد وارد دانشگاه می شوند.

تحصیل در مقطع لیسانس به زبان فرانسوی است 3 سال زمان میبرد نیاز به معدل بالای 15 می باشد حداکثر سن 20 باشد مدرک زبان فرانسوی B2  اجباری است که می توان در ازمون ان در مرکز فرهنگی سفارت فرانسه –مرکز اموزش های ازاد دانشگاه تهران-  کانون زبان ایران شرکت کرد.

تحصیل در مقطع فوق لیسانس 2 سال زمن می برد حداقل معرل بالای 15 مورد نیاز است مدرک تحصیلی مورد نیاز کارشناسی در رشته ی مرتبط می باشد مدرک زبان B2 فرانسه الزامی باشد به دو صورت DESS برای کسانی که قصد ورود به بازار کار و DEA برای کسانی که قصد ادامه تحصیل دارنند.

تحصیل در مقطع دکتری 3 الی 5 سال زمان می برد معدل مورد نیاز 14 به بالاست مدرک تحصیلی مورد نیاز کارشناسی ارشد در رشته ی مرتبط است مدرک زبان B2  المانی هم الزامی است امکان بورسیه شدن هم در این مقطع وجود دارد.

سال تحصیلی معمولا ترم پاییز اواخر ماه سپتامبر شروع میشود و ترم بهاره معمولا در اوایل فوریه شروع میشود.

 

 

 

 

برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان موسسه در ارتباط باشید

66565514 - 021

 

دفتر ایران

تهران ، میدان توحید ، ابتدای خیابان دکتر میرخانی

جنب بوستان گلبار ، پلاک 230  طبقه اول

88288200 - 021

دفتر ایتالیا

2- 52, Via Casoretto, 20131

Milan, Italy

6086842 392 + 39

دفتر هلند

1- 97, Meester Ulrichweg,6214 PW

 Maastricht, Netherlands

0621336646 + 31

دفتر اتریش

Floridsdorf, Brunner Strasse, 209/7/13

1210 Vienna , Austria

43-6607290158+

دفترکانادا

160 Erskine 

Toronto , Canada

17786553712+

دفترآلمان

Marsbruchstraße 133

44287 Dortmund

49-23194157070+

ارتباط با ما

بنیاد گسترش دانش پذیر