تحصیل در اتریش,اعزام دانشجو به اتریش, موسسه دانش پذیر, تحصیل رایگان اتریش,شرایط تحصیل در اتریش

تحصیل در اتریش,شرایط تحصیل در اتریش,اعزام دانشجو به اتریش

تحصیل در کشور فنلاند

 

فنلاند از جمله معدود کشورهای اروپایی است که کماکان تحصیل را بصورت رایگان برای دانشجویانی که قصد تحصیل در این کشور را دارند، مهیا می سازد.

برخی از رشته ها در تعدادی از دانشگاههای فنلاند، طرح گرفتن شهریه را از دانشجویان اجرا کرده اند ولی بیشتر رشته ها و دانشگاه ها هنوز کماکان بصورت رایگان اند.

در فنلاند ۵۰ مرکز آموزش عالی زیر نظر وزارت آموزش فعالیت می کنند که تنها شرط ورود به این مراکز داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و قبولی در آزمون سراسری می باشد.

زبان تحصیل در دانشگاههای این کشور فنلاندی،سوئدی و گاهی هم انگلیسی است.

 

تحصیل در مقطع لیسانس کشور فنلاند

طول مدت تحصیلات در مقطع لیسانس سه تا چهار سال است و بصورت تمام وقت ارائه می شود که حداقل شامل ۱۲۰ واحد می باشد .در سال آخر دانشجو باید پژوهش علمی را همراه پایان نامه ارائه دهد.

تحصیلات در مقطع لیسانس در بیشتر  رشته های ارائه شده در کشور فنلاند به زبان این کشور یعنی فنلاندی می باشد و دانشجوی متقاضی اخذ پذیرش در مقطع لیسانس کشور فنلاند ملزم به ارائه مدرکی دال بر تسلط بر زبان فنلاندی قبل از ورود به دانشگاه های کشور فنلاند می باشد . (اخذ ویزای دانشجویی)

همان طور که ذکر شد ، زبان تدریس در مقطع کارشناسی کشور فنلاند به زبان فنلاندی است ولیکن این کشور مدرک دال بر تسلط زبان فنلاندی را همان بدو ورود از دانشجو تقاضا می کند و فرصت یادگیری را داخل این کشور به دانشجو نمی دهد . ولیکن مدرک زبان در لحظه ی پذیرش الزامی نیست .

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور فنلاند مجوز کار در محدوده ای ۱۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا ۱۰ یورو به ازای هر ساعت می باشد . 

 

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور فنلاند

بسیاری از رشته های دانشگاهی در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی ارائه می شوند .

فاصله بین سالهای تحصیل در مقطع لیسانس تا فوق لیسانس نباید بیشتر از 5 سال باشد ، و جهت ادامه تحصیل در کشور فنلاند و در مقطع فوق لیسانس داشتن نمرۀ6.5 در آزمون IELTS الزامی میباشد، و حداقل معدل جهت ادامه تحصیل در فوق لیسانس13 میباشد.

دانشجویان مقطع فوق لیسانس کشور فنلاند مجوز کار 20 ساعت در هفته را دارا می باشند.

 

تحصیل در مقطع دکترای کشور فنلاند

در حال حاضر امکان تحصیل رایگان در مقطع دکترا برای همۀ رشته ها به جز پزشکی و هنر در فنلاند وجود  دارد.

روند اخذ پذیرش در مقطع دکتری در فنلاند شامل:

1- یافتن مکان خالی تحقیقاتی در یک دانشگاه

2- ارتباط با استاد مربوط به گروه تحقیقاتی یافته شده

3- گرفتن نظر موافق استاد نسبت پروپوزال ارایه شده

4- گرفتن نامه پذیرش

جهت تحصیل در مقطع دکترا در فنلاند نیاز به نمرۀ آیلتس آکادمیک6.5 و در بعضی مواقع GRE می باشد و حداقل معدل جهت ادامه تحصیل در مقطع دکترا 15 میباشد.

برای اقدام در مقطع دکتری هیچگونه زمانی(Deadline) وجود ندارد. در مقطع دکتری کمک هزینه هایی ( هزینه های تحصیل )وجود دارد از قبیل کمک هزینه ای که دانشجو برای کار بروی پروژه دریافت می کند و تدریس برای مقاطع پایین تر .

دانشجویان مقطع دکترا کشور فنلاند مجوز کار 30 ساعت در هفته را دارا می باشند. ( لیست دانشگاه های کشور فنلاند‌ )

 

 

دفتر ایران

تهران ، میدان توحید ، ابتدای خیابان دکتر میرخانی

جنب بوستان گلبار ، پلاک 230  طبقه اول

88288200 - 021

 

تهران ، چهارراه پارک وی، ضلع جنوب شرقی،

جنب داروخانه آرامش ، پلاک 1

26293698 - 021    و  26293691-021

26293608 - 021    و  26293601-021

دفتر هلند

1- 97, Meester Ulrichweg,6214 PW

 Maastricht, Netherlands

0621336646 + 31

دفتر اتریش

Floridsdorf, Brunner Strasse, 209/7/13

1210 Vienna , Austria

43-6607290158+

دفترکانادا

160 Erskine 

Toronto , Canada

17786553712+

دفترآلمان

Marsbruchstraße 133

44287 Dortmund

49-23194157070+

ارتباط با ما

بنیاد گسترش دانش پذیر